PRINS FOOD EXPRESS PRINSENBEEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1461 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Prins Food Express Prinsenbeek. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 13:28 Lekker eten, en goede bezorging! De grote kapsalon is echt echt groot!
4 feb 2023 om 23:11 Duurde twee uur voordat iemand kwam en dat pas nadat ik gebeld had
22 jan 2023 om 20:46 Het eten was niet lekker en alle sauzen waren vergeten. Er staat ook geen rauwkost bij en de extra bestelde pita was ook niet mee geleverd. Hierop contact gehad met Prins en ik krijg €4euro korting op de volgende bestelling. Nou ik ga nooit meer bes
14 jan 2023 om 20:38 Bezorging duurde stuk langer dan opgegeven. Maar de pizza was gelukkig wel goed warm! Verder weer goede kwaliteit zoals gewend.
13 jan 2023 om 21:10 Kapsalon doner besteld heb zelfs bakje schoon gelikt Was het wachten waard
10 jan 2023 om 21:26 helaas was het eten koud zowel de spareribs als de frieten
6 jan 2023 om 21:07 Spareribs was lekker. Patat was koud. De bestelling werd aan het verkeerde adres geleverd
3 jan 2023 om 22:43 Heerlijk eten en snelle levering
2 jan 2023 om 20:05 They forget to put an product in my order!
1 jan 2023 om 19:59 super lekker en extreem snel gebracht
24 dec 2022 om 12:52 Het eten was heerlijk, alleen had ik in de durum doner wel wat salade verwacht, nu zat er echt alleen vlees in.
20 dec 2022 om 21:46 Sparribs vielen tegen, waren niet heel warm meer en stokbrood was maar half gebakken. Bezorging 35 min werd bijna ur. Jammer